Tuesday, August 16, 2011

susun schedule tgk tv....erkkk xslhkn.. =)




^^
dah lame dah cuti sem...
boleh la nak susun jadual tgk tv...
huu...tapi jadual nie ketat sgt...
maklumlah dlm rumah ni ade bdak2 kecik yg slalu wat rin geram...
[huuuu istighfar2~bln pose xleyh marah2]

>>>dri pukul 6-12 pape rncgn yg sedap mate memandang...tapi dlm bln ramadhan ni perlu lebih2 kan dlm pnghayatan islam...mak rin suke oasis..huuu feveret die..
[RIN SUKE TV ALHIJRAH...tapi tv alhijrah start lepas 12 tghhari, so rin akan tgk time cite yg best2..mcm reflection...brotherhodd aussie..suke2~]
suke tgk masyarakat negara lain membincangkan ttg islam...
terbukti la bahawa agama ISLAM ni berkambang luasss...

>>>dri kul 12-5 anak buah rin...CERIA DISNEY NICK CN pape yg berunsur katun dan warne-warni~ =..=' [ak dulu pun tak mcm tu...hahaha yeke??tetttt]

>>>dri kul 5-12@taktentumasenyee... rncgn family..kisah alia..^^
kadang2 rin la yg stay up...tgk cite mcm Grey's anatomy...hummm tapi maklumlah cite barat sure2 tunjuk bende tak sepatutnye...nk tgk dorg handle hospital actually...and rin ske cite Hells kitchen,cake boss,pape pasal bake la!! ^0^...project runway pun suke..suke tgk dorg main dgn kain...potong sane potong sini, jadi baju....bab2 seksi tu mmg xtau nk ckp ape la... =..=' itu la kuasa dorg..pandai tarik perhatian kita, ISLAM tuk tgk rancangan dorg...kan3??
[rin tgh tunggu masterchef malaysia...huuu lamenye dorg nak air kat tv.. ]


hehe...
susun-susun gak..tapi kene la pandai membahagikan masa antara duniawi dan ukhrawi...
heee...^0^ kan3...


peacetrytochangelowlyforgood!!!
insyaALLAHwithALLAHblessnothingsimpossible!!!!!
aminyarabbalalamin..

2 comments:

  1. ehe..lupe plak nak edit kale tudung tuh..
    shhhh wat xnmpk jela... ^^

    ReplyDelete

=) i wonder....